Användarinställningar

För att Energiwebben ska fungera måste några saker vara inställda för de olika användarna till programmet.

Välj Inställningar / Användarinställningar.

Välj den flik som heter Externa Klienter. Till vänster syns alla användare som finns upplagda i VE och den som är inloggad i VE är vald deafult. Detta innebär att en person kan administerar för alla användare av Energiwebben.

1.  Välj språk; svenska och engelska finns att välja.

2.  Välj vilken typ av nämnare som ska användas i Energiwebben vid beräkning av nyckeltal.

3.  Vilken rapporter ska visas på Energiwebben, den som väljs som nummer ett styr topp och bottenlistan i Energiwebben.

4.  Välj vilka favoriter som ska finnas i Energiwebben. Detta går att ändra i energiwebben samt lägga till nya och ta bort valda fastigheter.