Bas information

Följande information kan anges för mätaren:

Beskrivning

·    Mätarplats

·    Namn

Obligatoriskt

·    Ab.nummer

·    Avläsare

Den resurs som har flagga att vara avläsare och är kopplad att läsa av mätaren.

·    Mätarmall

Den mall som bestämmer vilken typ av mätare detta är. Det går bara att bestämma mätarmall vid nyskapande av mätare. Efter att en mätare är skapad kan man alltså INTE byta mätarmall.

Obligatoriskt

·    Klimatort

Klimatort dit fastigheten är kopplad. Denna är endast valbar för mätare som har minst ett räkveverk som är väderkorrigeringsbart.

·    Kommentar

Tips!

Genom att klicka på knappen till höger om fältet för Avläsare resp. Mätarmall kommer direkt till dialogen för att skapa ny avläsare resp. ny mätarmall.