Egenskaper

Genom att först markera en fastighet i objektträdet och sedan klicka på Egenskaper i trädets verktygsfält kan detaljerad information om en fastighet visas.

Bild 4: Objektträd verktygsfält med Egenskaper inringad

Bl.a. visas de tre parametrar som kan användas som standard nivåer i trädet.

Bild 5: Egenskaper dialogrutan med standard parametrar inringade

De värden som dessa parametrar kan anta måste först ställa in innan de kan tilldelas en fastighet. Detta gös via Grunddata menyn som finns under Vitec Knappen.

Bild 6: Standard parametrar nedan Vitec Knappen