Rapport

Under denna del väljs vilken typ av rapport som panelen ska innehålla. De rapporter man kan välja finns som standardrapporter med egna flikar i Vitec Energiuppföljning. Aktuella val är:

·      Månadsrapport

·      Årsrapport

·      Effektsignatur

·      Tom (ingen rapport)

För varje rapporttyp som exempelvis ”Månadsrapport”, ”Årsrapport” och så vidare som väljs för panelen, visas de inställningar som går att göra för aktuellrapport. Skapas exempelvis en månadsrapport visas de inställningsmöjligheter som kan göras för den typen av rapport. De inställningar som görs för respektive panel kommer att vara förvalda i den färdiga kombinationsrapporten.

Bild 74: Inställningar för månadsrapporten