Redigera nämnargrupp

När man har markerat en nämnargrupp i trädet kan man ändra namn och visningsnamn i i rutorna som visas i fliken Standard. Visningsnamn är det namn användaren ser i menyer etc. i applikationen.

Om man högerklickar på en nämnargrupp visas en popup-meny där man kan välja att skapa ny nämnare, koppla befintliga nämnare, ändra namn samt ta bort hela nämnargruppen.

Bild 21: Redigera nämnargrupp

Om man tar bort nämnargruppen och det finns kopplade nämnare visas en kontrollfråga:

Bild 22: Kontrollfråga vid borttagning av nämnargrupp

Nämnarna tas alltså inte bort, de bara kopplas loss från nämnargruppen.