Visningsalternativ

Inställningar för Visningsalternativ som anges på användarnivå har högre prioritet än de inställningar som gjorts på systemnivå. Om en användare, för en eller flera av entiteterna, väljer att göra egna inställningar som skiljer sig från systeminställningarna kommer dessa användarinställningar vara de som används för att presentera entiteter i applikationerna (se Systeminställnigar för vilka formulär som påverkas av Visningsalternativ). Standardvärden för entiteterna är på användarnivå ”Använd systeminställning”.