Lathundar för Vitec Teknisk Förvaltning

Klicka för PDF.

Lathundar för Vitec Teknisk Förvaltning App, klicka här

Lathundar för Vitec Identity, klicka här

Övrigt - Inställningar ALLMÄNT - Behörighetssystem Vitec Fastighet.pdf
Konfiguera Teknisk Förvaltning - Alternativ Teknisk Förvaltning.pdf
Konfiguera Teknisk Förvaltning - Användarinställningar Teknisk Förvaltning.pdf
Konfiguera Teknisk Förvaltning - Systeminställningar Teknisk Förvaltning.pdf
TF - Inställningar - Exchange inkl. Azure-uppsättning.pdf
TF - Inställningar självbokning.pdf
Värdenycklar.pdf
Övrigt - Grunddata Grunddata Objekt Teknisk Förvaltning – Koppla uthyrningsbara objekt till ej uthyrningsbara.pdf
Grunddata Ärendetyper Teknisk Förvaltning – Automatisk tilldelning av åtgärd och ärende.pdf
TF - Grunddata – Enheter.pdf
TF - Grunddata – Lägga till objekt och ta bort objekt.pdf
TF - Grunddata – Skapa åtgärdsgrupper, typer, drift och övrigt.pdf
TF - Grunddata – Tidsstyrda noteringar.pdf
TF - Resursbyte.pdf
Övrigt - Export och import Exportmodul.pdf
Övrigt - Dokumentarkiv Vitec Fastighet - Dokumentarkiv.pdf
Ärende TF - Ärende – Automatisk tilldelning av åtgärder och ärenden.pdf
TF - Ärende - Entreprenadgarantier.pdf
TF - Ärende – Skapa och redigera nytt serviceärende.pdf
TF - Ärende – Skapa och redigera nytt underhållsärende.pdf
Tillval Tillval Teknisk Förvaltning – Konfiguration av tillval.pdf
Tillval Teknisk Förvaltning – Registrera tillvalsbeställning från Mina Sidor.pdf
Tillval Teknisk Förvaltning – Registrera tillvalsbeställning.pdf
Tillval Teknisk Förvaltning – Skapa avgifter för tillval.pdf
TF App Aktivera push-notiser i Teknisk Förvaltning TFApp(PWA).pdf
Installation Teknisk Förvaltning TFApp(PWA).pdf
Ändra från Server key till Private Key för push-notiser i Teknisk Förvaltning TFApp(PWA).pdf
Planerat Underhåll TF - Planerat underhåll – Redigera och kopiera åtgärder.pdf
TF - Planerat underhåll – Simulering planerat underhåll.pdf
TF - Planerat underhåll – Överblicka och lägga till underhållsåtgärder.pdf
Meddelanden Meddelande i Teknisk Förvaltning och Hyra.pdf
Kontroller TF - Kontroller Följa upp kontroller.pdf
TF - Kontroller Skapa ändra radera kontroll.pdf
TF - Kontroller Utför kontroll.pdf
HLU HLU Teknisk Förvaltning – Ange beställningsperiod för underhållsbeställning via Mina Sidor.pdf
HLU Teknisk Förvaltning – Registrera beställning.pdf
HLU Teknisk Förvaltning – Skapa hyresrabatter.pdf
HLU Teknisk Förvaltning – Skriv ut beställningslista.pdf
Drift TF - Drift – Avrapportera driftåtgärder.pdf
TF - Drift – Drifttabell, rondschema och redigera driftåtgärder.pdf
TF - Drift – Överblicka och lägga till driftåtgärder.pdf
Besiktning TF - Besiktning – Automatisk sms-notifiering på besiktningar.pdf
TF - Besiktning – Boka en besiktning.pdf
TF - Besiktning – Fakturera en besiktning.pdf
TF - Besiktning – Utföra en besiktning och protokoll.pdf
Avtal TF - Avtal – Registrera, redigera och överblicka avtal.pdf
Avrapportering TF - Avrapportering – Avrapporteringsfliken.pdf
Analys TF - Analys – Se åtgärdsstatistik.pdf