Avläsningsunderlag

För att ta ut ett avläsningsunderlag markeras sökordningen där de fastigheter finns som avläsaren använder (1). Markera fliken Avläsningsunderlag (2). Välj sedan den bland avläsarna som underlaget ska skrivas ut för (3).

Bild 1: Avläsningsunderlag

Nu syns ett utkast för avläsningsunderlaget på skärmen. Nu går det att välja skriva ut (1) eller skicka avläsningsunderlaget via mail till avläsaren (2). Väljs att skicka via mail så rekommenderas att välja PDF, Word eller Excel.

Bild 2: Verktyg, Avläsningsunderlag