Tariffmallar

Steg 1 är inläggning av tariffmallar.

Gränssnittet för att hantera tariffmallar öppnas via Grunddata / Kostnader miljö / Tariffmall enl. bild nedan.

Till vänster i bilden ser du de olika tariffer som är förvalda och installerade.

En rörlig avgift finns alltid till varje tariffmall, denna syns inte på skärmen enligt ovan.

Dessa alternativ täcker in de flesta tariffer som är aktuella i Sverige och normalt skall du inte höva göra några nya.

Vid Leverantörer hämtas sedan upp aktuell tariffmall för vald leverantör.