Timmesrapport

Genom att markera ett objekt i objektträdet och därefter klicka på fliken ”Timmesrapport” i menyradsfliken kommer Timmesrapporten för objektet i objektträdet att presenteras i den högra delen av programmet.

Timmesrapporten presenterar förbrukningar över den tid som valts och presenteras i den form som valts.

Timmesrapporten kan tas fram för mätare/fastighet vilka har värden lagrade på timme. Den kan tas ut på alla nivåer i strukturen och för samtliga använda förbrukningsslag.

More:

Inställningar

Visning