Förändra flera mätare

Detta är ett verktyg för att på snabbt sätt ändra egenskaper på flera mätare samtidigt.

Generellt för alla delar av detta verktyg är att man först väljer vilken typ av ändring man vill utföra genom att välja rätt flik. Sedan gör man de val under steg 1 som krävs och därefter kan man om man vill använda steg 2, ett filter för att snabbt söka fram några mätare man är intresserad av. Det går att söka på mätarnamn, abonnentnummer eller fastighet/byggnad/objekt.

När man hittat de mätare man vill ändra på kryssar man för dessa mätare (en eller flera) och klickar sedan på knappen Verkställ längst nere till höger. Varje typ av ändring (varje flik) har några extra kolumner längst ut till höger i listan där resultatet innan och efter ändringen visas.

More:

Avdragsgill moms

Leverantör

Budgetlås

Debiteringsvärden