Inställningar

Vilket program produkten använder för att visa filerna (dokumenten) bestäms genom att gå till Vitec-knappen/ Inställningar/ Användarinställningar och välja fliken ”Dokumentarkiv”. Idag finns tre olika typer implementerade i Dokumentarkivet:

·      Standardhanterare

·      AutoVue

·      Trix Drawingcenter.

Vitec tillhandahåller standardhanteraren som kan visa filer med av typerna gif, jpg, tif och bmp.

AutoVue (http://www.cimmetrysystems.com) och Trix Drawingcenter (http://www.trixsystems.com/) klarar av att visa många fler filtyper men måste köpas och installeras separat av kunden för att kunna användas.

More:

Sökväg till Dokumentarkivet

Valbar fysisk placering av nya filer

Hämta filer via webbtjänst